sunnuntai 10. tammikuuta 2010

*** Lunta, paljon lunta ***



 
 
Nyt sitä sitten on. Lunta. Tosin vasta nyt viikonloppuna lapset ovat päässeet lumeen leikkimään kun pakkanen on niin kovasti paukkunut. Äitikin kompastui lumen alla olleeseen rekka-autoon, mutta mahalento oli onneksi pehmeä. Tällaista ei ole ollut vuosiin :) Ihanaa :)

Ja sitten niitä ompeluksia. Pahoittelen surkeaa kuvanlaatua.
Päivähoitoon kolmeveelle lisää vaatetta, saipa mukavasti kulumaan kaapista kankaitakin :) Ihan perusvaatetta, housua ja paitaa.




Kalsarit  Iinun pallokankaasta ja  petrolin värinen puserokangas Kangas- Mallasta. Paidan paloauton kuva nyt ei ole kovin kaksinen, mutta kun se piti yöllä valmiiksi saattaa. Mutta ainakin onnellinen omistaja tykkäsi ja oli sitä mieltä, että se on "pii-paa-auto". Ja sehän on tärkeintä :)





Tässä sitten taas on toisinpäin kankaista tehty. Mutta mukavan näköinen setti näin. Paidan ja housut jätin ihan vain tällaiseksi, ilman kuvia.






Tässä samaa pallokangasta ruskeapohjaisena valkopalloisena. Ja toiset samanlaiset housut. Itse asiassa minun piti tehdä vain yhdet, mutta kun leikkasin vahingossa takakappaleet kahteen kertaan, niin pakkohan sitä sitten oli toiset housut tehdä.




Tässä sitten vielä toiseen kertaan edelliset housut ja vielä yksi paita. Eiköhän näillä vauhtiin pääse ;)

Ei kommentteja: