lauantai 17. lokakuuta 2009

Lunta!

Aamulla kun heräsimme, oli lumi maassa :) Tosin ennen puolta päivää se jo oli sulanut..Mutta jännää se silti oli ;)
Kaverukset nauttii talven ensilumesta
Milloinkohan pikkuväki oppii taas käyttämään rukkasia?...


Mutta tässä taas eilisiä tuotoksia. Ensimmäisenä 104cm housut touhukkaalle viisivuotiaalle. Niissä monesta muustakin blogista tuttu Kärpässieni. Näistä oli tarkoitus tulla 98cm, mutta en ottanut huomioon resoreiden tuomaa lisämittaa. Mutta ovat nyt oikein passelit tuolle viisveelle :) Kangas Myllymuksujen ruskeaa joustofroteeta.
Nämä (98cm) housut on tehty muokaten samaa Ottobren kaavaa mistä edelliset housut on tehty. Housut ovat luonnollisesti lyhyemmät, mutta olen myös niitä myös niitä kaventanut. Lahkeensuuta koristaa joku hmmm... myrkyllinen sieni :D Lahkeensuut ja vyötärön resorin saa avattua käännöksestä :)Kangas tässä sama kuin edellisissä housuissa.
Kolmannet housut (74cm) on tehty Myllymuksujen bambujoustofroteesta ja polvien paikat ovat tutusta Kestovaippakaupan Ketut ja karhut- joustiksesta. Kuvassa housut vain näyttävät kumman toispuoleisilta kuvassa :O
Tässä housujen kanssa käytettäväksi vauvalle tehty(74cm) joustofroteepaita. Kaula-aukossa Kamin nepparilla kiinnitys. Hihoissa on tämän paidan juju. Se nimittäin menee sekä tuolle 74cm vaatteita käyttävälle pikkumiehelle, että 98cm vaatteita käyttävälle.
Hihansuissa on pitkät resorit, jotka aluksi ovat kaksinkerroin ja myöhemmin ne voi rullata kokonaan auki. Kaava on kehitelty Ottobren paidasta. Paita on myös vähän tavallista pitempi, joten se suojaa pienen masua ja selkää ja on myös hyvän mittainen lapsen kasvaessa.

Tässä sama paita vauhdikkaalla vauvalla(vauvan vaatekoko 74cm)...
Ja tässä touhukkaalla taaperolla jonka vaatekoko 98cm.


Tässä tällä erää ompelukset, seuraavaksi jotain muuta...

Ei kommentteja: