lauantai 15. tammikuuta 2011

Mitäs kaikkea sitä tulikaan tehtyä viime vuonna?



 Kesästä lähtien takkusi tämän blogin käyttö, kun tietokone veteli viimeisiään. Nyt on onneksi uusi kone käytössä. Mutta mitäs kaikkea sitä tulikaan tehtyä tässä välillä?

Paaljon eri kokoisia pussukoita ;)











Ja vähän isompi toilettilaukku


Sydänhaalari tehty  muokkaamalla haalarinkaavaa, joka oli Ottobre 6/2010 lehdessä. Osoittautui aikas hyväksi.Tein tällä samalla kaavalla myös nelivuotissynttäreille päivänsankarille koirapuvun ja pikkuiselle siilihaalarin. Näistä postaus vähän myöhemmin...


Tänä vuonna olen tehnyt vielä lisää erilaisia pussukoita, tässäpä näitä ;)






Ja muutamaan Eemukan All-in-one-vaippaan uusin reisikuminauhat




Näihin oli kyllä helppo kuminauhat vaihtaa, kun purki vain vaipan etureunan sauman auki ja käänsi vaipan nurinpäin. Kuminauhan ompelin vanhan, virttyneen nauhan päälle, käänsin vaipan takaisin ja taas ne ovat iskussa ja voivat matkata uudelle käyttäjälle ;)


Tässä nämä tällä kertaa, pian uutta tulossa... Sitä odotellessa...

Oikein mukavaa alkanutta vuotta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa kävin täällä kurkkimassa, oma kone oli rikki ja siellä oli nää koordinaatit tänne. Mutta nyt tämä on taas ehjä, ja pääsin kurkkimaan luomuksiasi. Miten syötävän makeita pussukoita! :) Sinä se kyllä osaat! Painopeitosta en ollut aiemmin kuullutkaan, mielenkiintoisen oloinen. Kerrothan sitten, onko siitä ollut apua? :)

Terv. Agd :)