torstai 12. elokuuta 2010

Kiirettä, kiirettä :)

Kesä on menossa hurjaa vauhtia ohi, ja mennessään se tuo paljon uutta muutosta. Pieniä juttuja olen ehtinyt tekemään, mutta niitäkään en ole ehtinyt päivittämään, mutta nyt...




Operaatio värinvaihto...

Yllä kuva vanhasta takistani, jota uudistin mustalla pesukonevärjäyksen värillä! Harmi, etten ottanut kuvaa ennen värjäämistä, koska ero oli melkoinen! Takki on ostettu pari vuotta sitten kirppikseltä ja se oli tuon tikkauksen värinen. Nyt se oli kylläkin jo haalistunut ja auringonpolttama. Mutta sain siitä vielä ihan uudenkarhean näköisen ;)

Ja kun vauhtiin pääsin, niin lasten vaatteita kokeilin värjätä myös :)Seuraavat olivat sellaisia, jotka olisin laittanut kierrätyskeskukselle jo, paitakin kun jo oli niin haalistunut. Mutta päätin kokeilla.


Tässä ehkä vuoden reippaassa käytössä ollut paita. Paita oli turkoosi, mutta turkoosi väri jo kovasti haalistunut. Laitoin mustan värin kanssa koneeseen, kuten seuraavatkin... Ja lopputulos oli kyllä melkeinpä kivempi, kuin alkuperäinenkään on ollut uutena...




Tässä vielä näkyy langan väri (joka on polyesteriä, eikä värjäydy), jonka värinen myös koko paita oli uutena.



Tässä vielä lappuhaalarishortsit, jotka kokivat muodonmuutoksen. Nämä olivat menossa käyttöön jo kolmannelle veljekselle, mutta olin kyllästynyt niiden sammaleenvihreään väriin. Väristä tuli nyt mukavan tummanharmaa, sammaleenvärisellä tikkauksella.


Ei kommentteja: