maanantai 29. maaliskuuta 2010

Pipoilua ja vähän muutakin

Kolmevee tarvitsi uuden pipon ja saikin sen sitten -lempieläimellään varusteltuna :) Kudoin sen Novitan turkoosista Flip Flop langasta. Pipoon ompelin koiran ruskeasta velourista ja koiralle lerppukorvat sekä mustasta velourista nenän.

Liikkuvat silmät olen joskus ostanut Tiimarista ja ne toimivat mukavana yksityiskohtana pipossa. Kudoin pipoa vielä pikkuisen pitemmäksi, kuin se on noissa kuvissa, joissa on pojan päässä, koska päiväkodissa sanoivat että ulkoillessa korvat olivat meinanneet vilkkua pipon alta.Kudoin pipon kudoin 8 numeron puikoilla ja silmukoita oli 25. Yllättävän pienestä määrästä lankaa syntyi. Samasta lankakerästä tuli aiemmin myös vauvan myssy.














... ja hoitoon mars ;)

Isoveli viis vee tilasi jo itselleen hämähäkkipipon, pitää seuraavaksi alkaa sitä kutomaan :) Odottamassa olisi kasa puolivalmiita vaatteitakin. Lähinnä vaaleita, jotka odottelevat, että vaihdan koneeseen langat :)





Tässä vielä esikon collegehousut. Halusi ihan vain tavalliset, ilman taskuja tai muuta. On ommeltu mukaillen Ottobren hoikan tytön housuja. Tein myös pari tuollaista piparikukkamekkoa, mitä aikaisemminkin, mutta ne lähtivät postin kuljetettaviksi ennen ehdin kuvata :)

Ei kommentteja: